fbpx

Introduktion

Når du besøger min hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske dine indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus, og der er ej heller personlige oplysninger gemt i cookies.

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Påkrævede cookies
De påkrævede cookies er nødvendige for, at hjemmesiden kan levere de ydelser, som du efterspørger. Disse cookies sættes af hjemmesiden og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

 

Præference cookies
Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af hjemmesiden og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på siden. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato eller efter et bestemt tidsinterval.

 

Personoplysninger

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

 

Behandling af personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

 

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn/firmanavn, telefonnummer, e-mail, adresse- og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af køb.

 

Oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse bliver udleveret til mit CRM system Easyme med henblik på levering af det produkt, du har købt. Dine personoplysninger vil altid blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med den gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

 

Videregivelse af oplysninger

Der benyttes en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data såsom data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af:

 

  • Dine betalingsoplysninger i forbindelse med et køb —Stripe
  • Håndtering af dine køb —Easyme
  • Indsamling af besøgsstatistik – Google Analytics. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.
  • Håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Mailchimp
  • Håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og ventelister — ConvertPro og Zapier
  • Opsamling af IP-adresser og cookies fra besøgende for at beskytte mod eventuelle hacker-angreb – Wordfence
  • Jeg opsamler desuden data gennem Facebook Pixel, som jeg bruger til at reklamere via Facebook annoncer.

 

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder de gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Nyhedsbrev

Jeg bruger MailChimp som platform for udsendelse af nyhedsbreve. Hvis du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Jeg behandler og opbevarer din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

 

Jeg har indgået en databehandleraftale med Mailchimp, der sikrer at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder. Læs mere om Privacy Shield-aftalen her.

 

Jeg har ved alle sign-up-boxe tydeliggjort, at når man giver mig sin emailadresse, så skriver man sig samtidig op til mit nyhedsbrev.

 

Jeg har desuden aktiveret dobbelt-opt-in til mit nyhedsbrev som sikrer, at kun de personer som selv har skrevet sig op, lander på min nyhedsbrevsliste.

Man kan altid afmelde sig alle mine nyhedsbreve. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af e-mailen eller ved at kontakte mig på hej@juneandersen.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og tilbud. Dine oplysninger vil herefter blive slettet.

 

Kontaktformularer

Når du benytter kontaktformularen på min hjemmeside, lagres de beskeder du sender, samtidig med at de sendes til mit mailsystem, for at jeg kan besvare dine spørgsmål. Kontaktformularen benyttes ikke til markedsføring, tilmelding til nyhedsbreve eller lign. uden du efterspørger dette, og din data videresendes ikke, uden at det er relevant for emnet, samt hvis jeg ikke har din fulde godkendelse.

 

Sikkerhed

Jeg behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med den gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Jeg har truffet tekniske- og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Indsigt

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hej@juneandersen.dk.

 

Klager

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

 

June Andersen
Avenida de Barcelona 47, 3D
20014 San Sebastian, Spanien
Telefon: 0034- 661262346
Email: hej@juneandersen.dk

 

Se også mine Handelsbetingelser

6 opgaver du kan outsource allerede i dag!

Download guiden her og se, hvordan du får mere tid til din business og dine kunder!

 

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev med tips til optimering af din online markedsføring.

 

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor du modtager e-mails med tilbud på kommende mentorforløb og retreats samt tips til optimering af din online markedsføring.

 

Husk at du til enhver tid kan afmelde dig med et enkelt klik.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor du modtageremails med tilbud på kommende mentorforløb og retreats og tips til optimering af din online markedsføring.

 

Husk at du til enhver tid kan afmelde dig med et enkelt klik.